top of page

NASUPROT DESTRUKCIJE JE KREACIJAŠto ako ne postoji "dobro" ili "loše"? Što ako nema "ispravno" ili "krivo"? To može promijeniti vašu percepciju trenutne situacije. To je moćan koncept iz Vede (drevno znanje koje nam je omogućilo jogu, ayurvedsku medicinu i mnoge druge načine ozdravljenja) - nema dobra ili zla, ispravnog ili pogrešnog.


Postoji samo STVARANJE, ODRŽAVANJE I UNIŠTAVANJE.

Oni teku zajedno u neprestanom ciklusu. Kad se vodimo stvaranjem, tada dobivamo potporu od prirode. Život teče elegantnije. Znate one trenutke sinkronosti (ili telepatije) kada mislite na nekoga i upravo tada taj netko nazove? Mi ljudi volimo rezultate svog stvaranja i tada imamo tendenciju zadržavanja

tog stanja - što vodi ka održavanju.

No, nismo svjesni da iza održavanja uvijek slijedi uništavanje - treći kotačić u neprekidnom ciklusu.


Sada se nalazimo usred velikog razaranja. Najčešće to kategoriziramo kao "loše". Isto kao i kada pada kiša, skloni smo reći da je dan "loš". Nije loš, samo pada kiša. Iste stvari možete napraviti i poduzeti u tom danu bez obzira na kišu - to je samo VAŠA PERCEPCIJA.

Ne umanjujući patnju koja se zasigurno događa zbog tog uništavanja, s druge strane postoji stvaranje. Ozonska rupa najmanja je od njezina otkrića. Zagađenje zraka je rekordno nisko.

Tvrtke su se prekvalificirale da bi proizvodile ono što je zaista ljudima nužno. Kupujemo domaće od lokalnih proizvođača, kuhamo i jedemo kod kuće. Obitelji provode više vremena zajedno. Počeli smo vježbati, meditirati, učiti nove stvari ili smo se posvetili onome što smo oduvijek željeli, ali nismo imali vremena.

Kada ovo završi, možemo oplakivati gubitak starog načina života,

ali možemo i proslaviti novi svijet koji stvaramo.

Svijet gdje cijenimo ljude i planetu.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page