top of page

PRAVILA PRIVATNOSTI

 

 

 

Sljedeća Pravila o privatnosti reguliraju online postupke prikupljanja informacija u vidu vaših osobnih podataka. Konkretno, ona navode vrste informacija koje prikupljamo o vama dok koristite web stranicu www.inspirativnizivot.com i načine na koje koristimo ove informacije. 


Izradili smo ovu Pravila o privatnosti kako bismo pokazali svoju čvrstu predanost privatnosti i sigurnosti. Ova Pravila o privatnosti opisuju kako Udruga prikuplja podatke od svih krajnjih korisnika naših internetskih usluga ("usluge"), uključujući one koji pristupaju nekim od naših usluga, ali nemaju račune ("posjetitelji") i one koji mogu kupiti Proizvode i / ili platiti mjesečnu naknadu za uslugu za pretplatu na uslugu ("članovi").

 

U nastojanju da se pridržavamo promjena u tehnologiji i usvajanjima novih propisa i zakona, možda ćemo morati promijeniti našu politiku u nekom trenutku u budućnosti, no u tom slučaju ćemo objaviti izmjene ovih Pravila o privatnosti na ovoj web stranici i ažurirati datum stupanja na snagu promijenjenih pravila. Ako nastavite koristiti web stranicu nakon objavljivanja takvih promjena, znači da prihvaćate izmjenjena  Pravila o privatnosti.


Možemo prikupljati i pohranjivati osobne ili druge informacije koje nam dobrovoljno dostavite putem weba tijekom korištenja web-lokacije (npr., na web stranici ili u odgovoru putem e-pošte nekoj značajci koja se nalazi na web stranici). Stranica samo kontaktira osobe koje konkretno zahtijevaju da to učinimo ili ako su se prijavili za primanje poruka, newslettera, prisustvovali jednom od naših događaja ili su kupili jedan od naših proizvoda.

Web mjesto prikuplja osobne podatke od naših korisnika tijekom online prijave i online kupnje. Općenito, ove informacije uključuju ime i adresu

e-pošte za registraciju, ime i prezime, poštansku adresu i podatke o kreditnoj kartici prilikom prijave za naše događaje ili kupnju naših proizvoda. Sve te informacije dobivene su dobrovoljno od vas.


Članovima se može zatražiti da daju određene osobne podatke kada se prijavljuju za naše proizvode ili usluge, uključujući ime i prezime, adresu, telefonski broj, podatke o naplati (poput broja kreditne kartice). Osobni podaci prikupljeni od članova tijekom postupka registracije (ili u bilo kojem drugom trenutku) prvenstveno se koriste kako bi pružili prilagođeno iskustvo tijekom korištenja naših proizvoda i usluga.

Ukoliko želite odustati od pretplate bilo na newsletter, članstvo ili bilo koju drugu uslugu koju ste do tada koristili to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja u samom obrascu na web stranici ili slanjem zahtjeva na e-mail info@inspirativanzivot.com. U slučaju otkazivanja, osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu prestat ćemo obrađivati.

Vaši podaci nikad neće biti otkriveni, razmijenjeni, licencirani ili prodani trećoj strani. 

bottom of page