top of page

KOJI JE TVOJ PUT?

Živiš li svoj pravi život?

Ili ste pod utjecajem drugih ljudi i vanjskih utjecaja? Razlika između vlastitih, osobnih, izvorno jedinstvenih misli i vaših nametnutih (programiranih) uvjerenja i ideja nije tako očita kao što mislite. Zapravo, programiranje dolazi i od vaših roditelja, od njihovih roditelja i vaše kulture i zajednice u kojoj živite. Većina naših misli uopće nije naša.

Socijalno programiranje

Ako ne znate koliko društvenog programiranja imate u sebi, mogli biste krenuti naprijed pogrešnim putem prema vlastitom uništenju, a da toga niste niti svjesni. Da bismo istinski probudili našu dharmu, trebamo ukloniti veo iluzije i vratiti se na nevinost. Moramo ponovno doživjeti stanje zvano nulta točka, gdje smo slobodni od svih programa i jasno vidimo tko smo i tko nismo.

Nulta točka

To stanje postižemo kad otpustimo sve što znamo i vratimo se na nevinost i čudo. Zamislite kako je bilo prije nego što ste se rodili. Kako je biti poput čiste svjetlosti? Kako biste vidjeli svijet da je ovo vaš prvi dan i ne znate ništa?

Vratite se sebi

A zatim odlučite što će biti sljedeći korak. To je vaš put koji birate sa srcem.


Jeste li ikad pomislili da ovo nije vaš pravi put? Da želite nešto drugačije? Da li ste preispitivali sebe, svoje misli i vjerovanja? Što ste uočili? Uspjeli ste ih promijeniti? Kako je to utjecalo na vaš život? Podijelite svoja iskustva u komentarima.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page