top of page

POZITIVNE AFIRMACIJE KOJE ĆE VAM PROMIJENITI DAN


Ono u što vjerujemo to i živimo. No nismo toga uvijek svijesni. Da bi to ipak osvjestili i izvukli na površinu iz nas samih, jedan od vrlo jednostavnih načina je ponavaljanje pozitivnih afirmacije. To je fantastičan alat koji će vam biti odlična podrška prema pozitivnijem razmišljanju. Ako još niste čuli ili niste sigurni što su afirmacije, to su pozitivne rečenice ili navodi izgovoreni u sadašnjem trenutku i ne sadrže negaciju. Što ih češće ponavljate prije ćete im dati značenje. Pogotovo ako ih izgovarate na glas. Možda će vam se u prvom trenutku to činiti smješno ili glupo, no ipak pokušajte. To je dobar način da započnete dan. Svrha afirmacija je da probudite i osjetite emociju da bi ona djelovala i da bi privukli ono što izgovarate (želite). Jedna od dokazanih metoda je izgovaranje afirmacije ispred ogledala. Čineći to ujutro, postavljate dobre temelje za dan koji vam slijedi.

Ima mnogo afirmacija, za različite trenutke u životu. Možete koristiti već postojeće, ako se odnose na vas, ako je to ono što želite ili možete osmisliti i sami svoju afirmaciju. Nešto što već dugo želite postići, promijeniti ili napraviti.

Evo nekih:

1. Ovo je moje vrijeme.

2. Snažna sam i imam sve što mi treba.

3. Samo dobre stvari idu prema meni.

4. Novac dolazi do mene lagano.

5. Osjećam strah, ali ipak to činim.

6. Imam hrabrosti živjeti svoje snove.

7. Moj život postaje sve bolji.

8. Otpuštam sve kritike.

9. Opraštam si i oslobađam se.

10. Puna sam vitalnosti i energije.

11. Pronalazim ljubav gdje god krenem.

12. Idem kroz život voljena.

13. Stalno privlačim i prihvaćam prilike za zaradu.

14. Ja sam magnet za novac. Živim u obilju i blagostanju.

15. Danas sam puna energije i radosti.

16. Moje tijelo je zdravo, moj um je briljantan, moja duša je mirna.

17. Prepreke mi se sklanjaju s puta; moj put vodi ka uspjehu.

18. Moj dan započinje i završava sa zahvalnošću i radošću.

19. Sve što radim donosi mi radost.

20. Biram živjeti potpuno i slobodno.


Kad kroz dan osjetite da vam treba podrška, da ste umorni ili nezadovoljni, stanite na nekoliko sekundi i izgovorite svoju afirmaciju. Pustite emocijema da vas preplave i prepustite se trenutku. Osjećat ćete se bolje i dati sebi energije za nastavak dana.


Nadam se da ste pronašli afirmaciju koja vam odgovara ili ste možda osmislili svoju? Koje su vaše najdraže afirmacije? Kada i koliko često ih koristite? Napišite mi u komentare.


139 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page