top of page

KAKO POSTIĆI SVE ŠTO ŽELITE U ŽIVOTU?


Ako se osvrnete oko sebe, vidjet ćete da se puno ljudi većinu života, ako ne i cijeli život, zapravo vrti u krug, jer čekaju odobrenje od drugih prije nego što sami sebi daju dopuštenje da dobiju ono što žele.

Tada naravno, svaljuju krivicu na druge, na okolnosti, na sreću, na sredinu u kojoj žive.

Osjećaju se loše i nesposobno jer nisu ostvarili ono što su željeli.

No ništa od gore navedenog nije pravi razlog.


Jedini razlog vašeg uspjeha ili neuspjeha ste VI.

Pitate se zašto?


Postoje dva puta kojima možete ići, a time i dva načina za uspjeh.


Dugi put: Slijedite ono što većina radi i čekajte dok vam netko ne dozvoli činiti ili biti ono što želite biti.


Brzi put: Preskočite odobravanje i zahtjeve drugih. Volite sami sebe dovoljno da si dozvolite da budete, radite ili iskusite sve što sada želite i samo krenite u to. Preuzmite rizike i krenite, ne očekujte i ne tražite savršenstvo.


Razmislite o tome.

Svi smo zauzeti i čekamo "savršeno vrijeme" i onda se jednog dana probudimo i shvatimo da nam je cijeli život prošao u čekanju.

Učite tako da poduzimate akciju, a ne tako da sjedite i analizirate.

Mislim da je najveći neuspjeh u životu kada vaša poruka, vaša priča, vaš dar, vaša svjetlost umre u vama ... neizražena ... ali ako ste živjeli životom u kojem ste podijelili svoju poruku, svoje darove svijetu, vašu svjetlost i ljubav prema svijetu, tada ste živjeli svoj život do kraja.

Dakle, ono što čekate da učinite za nekoliko mjeseci ili nekoliko godina, počnite to raditi danas. Vaši koraci ne moraju biti savršeni, a ne moraju biti ni veliki.

Samo krenite i pokažite svijetu da ste ovdje.

Male radnje koje osvjetljavaju vaš um i dušu svakodnevno, tijekom vremena, stvaraju uspjeh kroz život koji ima smisla, svrhe i sreće.

19 views0 comments

Comments


bottom of page