top of page

JESEN KAO NOVI POČETAK...


Ljeto je prošlo. Napunili smo baterije, uživali u moru, suncu i odmoru i sad se opet vraćamo "starom" životu, rutini i navikama. No, ne mora biti tako.

Jeste li ikad pomislili da bi RUJAN mogao biti vaš novi početak, umjesto siječnja svake godine, kad si dajete svečano obećanje da ćete nešto promijeniti iduće godine?


Tada ste već umorni od cijele prošle godine i entuzijazam je na prilično niskoj razini.

Osim toga, rastrošnost koju si priuštimo zbog Božića i Nove godine baci nas unazad, jer kad zbrojimo sve račune, uvidimo da sad nije najbolje vrijeme za promjene.

Hladno je pa nam se ne ide u teretanu ili na bilo koju drugu aktivnost, primamljivije je ostati kod kuće u toplom, pod dekicom i pijuckati toplu kavu nego izaći iz kuće po kiši ili snijegu.

Ostajemo na onom - ma bolje da krenem kad malo zatopli.

Ja obožavam proljeće, no postoji razlog zašto volim i jesen. Osim što je priroda puna prekrasnih zlatno-crvenih boja to je savršeno vrijeme za RESETIRANJE.


Cjelodnevno ljenčarenje, roštiljanje ili pijuckanje koktela sad je iza nas.

No dani su još uvijek sunčani i mame nas van, nema onih užasnih vrućina, pa je to zapravo prelijepo doba da preispitate sami sebe, svoje rutine i vidite što vam od njih služi, a što vam radi probleme.


Neka rujan bude vaš novi siječanj - vaše vrijeme da ponovo postavite ciljeve,

jer možete početi iznova kad god to vi poželite.

Ne trebate čekati novu godinu, ponedjeljak ili bilo koje drugo vrijeme.


27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page