top of page

DOBRO DOŠLI U INSPIRATIVNU ZAJEDNICU

Bez obzira kakve želje i snove imali, teško ih je ostvariti ako ste sami. Ne želim reći da nećete doći do svog cilja, nego da će vaše putovanje biti mnogo teže, a svaki puta kada posustanete nitko neće biti pored vas da vas ohrabri i da vam podršku.

Važno je pored sebe imati ljude koji dijele isti entuzijazam, koji vas razumiju, s kojima možete popričati, podijeliti probleme, uspjehe, sumnje i na koje se uvijek možete osloniti.


Upravo ovdje stvaramo ovakvu zajednicu.


Dobro došli su svi koji žele rasti i napredovati, stvarati, pomagati, dijeliti, učiti, podržati. Zajednicu koja raste iz dana u dan, oplemenjuje sebe i druge, nadahnjuje, ne osuđuje.


Razmislite o ovome: Nemate vremena za putovanja, nemate vremena za sebe, nemate vremena za prijatelje i obitelj, nemate vremena za rast i razvoj, nemate vremena da podijelite svoje talente sa svijetom, nemate vremena da radite posao koji zaista volite.


Ako nemate vremena da kreirate život koji želite živjeti, za što onda imate vremena?


Ovdje ste došli s razlogom - obavezali ste se samom sebi da ćete živjeti život koji zaista volite.

I došli ste na pravo mjesto.

Neka vaše putovanje započne ...Pišite mi o svom dosadašnjem putovanju, o onome na koje ćete tek krenuti. Što očekujete, što želite, čega se bojite. Pišite što osjećate, što želite izbaciti iz sebe, ali i o čemu maštate...
10 views0 comments

Comments


bottom of page